Foto: Tuzlanski.ba

Fitness trenerica Dražana Palac iz Gruda poprilično se iznenadila kad je došla s posla i vidjela skupocjeni poklon od svoje šefice.

Naime, pred kućom je dočekao crveni Mercedes koji joj je poklonila vlasnica centra Fitness Anny u kojem Dražana radi kao fitness trenerica, piše hercegovina.info.

"Draža je neko ko je bio uz mene kad nisam imala ništa. Skupa smo bile čistačice, bila je moja klijentica, moj radnik i moj prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Ona je jedna neiskvarena ljudina, neko ko je uvijek uz mene i vraća mi vjeru da još uvijek ima dobrih ljudi, iskreno dobrih. Sretna sam što mogu biti njen prijatelj i što je uz mene.

Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će si ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvale za sve što ona daje meni. I vjerujte, koliko god da je Draža bila sretna, ja sam još sretnija kad sam vidjela njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem.

Sreća se zaista umnaža dijeljenjem! Auto je ništa u usporedbi s neprocjenjivim darom ljudi kao što je moja Draža. Želim joj puno sretno prijeđenih kilometara uz poruku da ću uvijek biti tu za nju, baš kao što je i ona za mene", rekla je lijana Bodlović poznatija kao Anny. (Foto: Hercegovina.info)