pohovanje
Odličan kulinarski trik: Evo kako jednostavno pohovati meso, uz puno manje masnoće i dima
Pohovati možete i meso i povrće, a samo se trebate držati nekoliko pravila. Namirnicu pripremite na uobičajen način, na primjer, meso uvaljajte u brašno, jaja i na kraju u mrvice. Pripremite odmah sve komade koje planirate pohovati. U među...
Kremasto, a hrskavo: Recept za pohovani puding koji Španci obožavaju
Leche frita španjolski je desert koji bi u prijevodu značio prženo mlijeko, ali sličniji je pohovanom pudingu. Puding od vanilije s cimetom u omotaču od jaja i brašna poslužuje se topao ili na sobnoj temperaturi, najbolje uz koju kuglicu...
"Napucane palačinke": Vruća čokoladna senzacija gotova za 10 minuta
Želite li brzo nadoknaditi propuštene kalorije ili vam se očajnički jede nešto slatko – isprobajte čokoladice u smjesi za palačinke. Priprema ne zahtijeva puno filozofije. Napravite smjesu kakvu inače radite za palačinke, samo gušću. Želite...
Super trik kako pohovati meso, a da masnoće bude puno manje
Pohovati možete i meso i povrće, a samo se trebate držati nekoliko pravila. Namirnicu pripremite na uobičajen način, na primjer, meso uvaljajte u brašno, jaja i na kraju u mrvice. Pripremite odmah sve komade koje planirate pohovati. U međuv...
Osnove o mesu: Mali trikovi u pečenju, kuhanju i pohovanju
Ako punite meso, trebaće vam više vremena da se ispeče u rerni, dok kod prženja mesa u tavi treba paziti na debljinu zbog ravnomjernog pečenja. Pečenje u rerni Za dobro pečenje osim kvalitetnog mesa važna je i zagrijana rerna. Ako ona nije...
Podigao kulinarstvo na viši nivo: Uspio da ispohuje i isprži vodu u fritezi (VIDEO)
Jonathan Marcus iz SAD ušao je u istoriju kao prvi čovjek koji je napravio i okusio pohovanu prženu vodu Jonathan Marcus iz američke države Massachusetts ušao je u istoriju kulinarstva. Naime, uspio je da ispohuje i isprži vodu u fritezi! P...