Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sutra počinje prodaja ulaznica za BiH – Portugal

Preuzmite sliku

Putem platforme Kupikartu.ba sutra (15. septembar) u 12:00 sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za EURO 2024 između BiH i Portugala koja će biti odigrana na stadionu Bilino Polje u Zenici 16. oktobra sa početkom u 20,45 sati.

Cijene karata za ovu utakmicu su 30 KM (tribina zapad) te 20 KM (jug i sjever).

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena.

Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen.

Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, poručuju iz Fudbalskog saveza BiH.

Zmajevi će tri dana prije Portugala igrati utakmicu sedmog kola grupe J kvalifikacija za EURO u gostima protiv Lihtenštajna.

Podsjetimo, naš tim je nakon šest odigranih kola četvrti u grupi sa samo šest bodova i ima sedam bodova manje od druge Slovačke.

Prvoplasirani Portugal je osvojio maksimalnih 18 bodova.

Prva dva tima iz grupe direktno idu na EURO, a Zmajevi imaju osiguran baraž zahvaljujući osvojenoj grupi u UEFA B Ligi Nacija.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje