Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Navijači Čelika “Robijaši” obradovali dječaka koji je bio žrtva užasnog vršnjačkog nasilja

Preuzmite sliku

Najvatreniji navijači Čelika, popularni Robijaši, napravili su hvale vrijedan potez koji će sasvim sigurno imati pozitivan odjek u bh. javnosti.

Robijaši su obradovali malog dječaka Amara koji je u proteklom periodu bio žrtva vršnjačkog nasilja te su ga učlanili u svoju navijačku grupu.

Ovim potezom navijači Čelika su odlučili dati podršku žrtvama nasilja i podići svijest o problemu, a također i biti podrška dječaku u trenucima kada mu je ista najpotrebnija.

– Mali Amar je kao poklon dobio i majicu, a u nedjelju će i prisustvovati utakmici Čelika na južnoj tribini.

Moramo oštro osuditi bilo kakvo nasilje, dati podršku žrtvama istoga i podići svijest o problemu. Kao UG Robijaši Zenica 1988  posjetili smo malog Amara i pružili podršku i dali do znanja da ne podržavamo bilo kakvo nasilje. Kao podršku našeg malog Amara smo učlanili u UG Robijaše i poklonili majicu istom.

Naš Amar će u Nedelju gledat utakmicu Čelika zajedno sa nama na Jugu i gdje će upoznat još mnogo boljih prijatelja. Našem Amaru želimo puno sreće i zdrava u zivotu, da iz ovog izađe pobjednik  i zaboravi na sve što je prolazio među tim osobama. Zaustavimo bilo kakvo nasilje u našem gradu, poručili su Robijaši.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,