Foto: Tuzlanski.ba

Hollywoodski glumac Leonardo DiCaprio je nekoliko puta do sada pokazao da je jedan od najtalentovanijih glumaca na svijetu, pa iako ste u filmovima navikli da ga viđate sređenog i obrijanog, Leo je u privatnom životu postao dosta drugačiji.

leonardo-dicaprio-brada-kosaSlavni glumac je uslikan u nedjelju popodne kako uživa na ručku u jednom jeftinom restoranu s prijateljima u New Yorku. Strani mediji pišu kako je Leo bio skoro pa neprepoznatljiv noseći dugu bradu i kosu u kombinaciji sa sunčanim naočalama.

Iako je bio u društvu prijatelja, Leo nije odvajao pogled od svog smartphona. Mediji su i ranije, u više navrata, pisali o njegovom iznenađujuće zapuštenom izgledu.

Inače, glumac već duže vrijeme nosi bradu i dužu kosu zbog koje mu obožavateljke zamjeraju da izgleda starije nego što zaista jeste.

Izgleda da četrdesetogodišnji glumac više ne želi da nosi epitet hollywoodskog srcelomca i zavodnika, a budući da je trenutno slobodan sigurni smo da je zbog toga još opušteniji.      (super zena)