Glumac iz Netflixovog hita: Kako smo snimali scene seksa
Foto: Tuzlanski.ba

Rege-Jean Page, zvijezda serije "Bridgerton", bio je gost televizijske emisije u SAD, gdje je pričao o velikoj popularnosti ove Netflixove drame, ali i o mnogobrojnim scenama seksa koje su okarakterisale seriju.

Gostujući u čuvenom Graham Norton Show na televiziji BBC, Page je opisao kako je bilo snimati sve te scene seksa sa koleginicom Phoebe Dynevor. Kaže da je svaki pokret bio dio isplanirane koreografije, veoma precizno unaprijed dogovoren i izvježban jer nisu željeli da rizikuju sa bilo čim, navodi “Noizz”.

“Imali smo kordinatora, ima funkciju nazvanu koridinator za intimne scene i sve je veoma detaljno unaprijed smišljeno. Na taj način nema nikakvo rizika ili neke sramote pri snimanju tih scena seksa”, rekao je on.

Na pitanje kako je reagovala porodica dok su gledali seriju u kojoj on paradira go kaže da je bilo onih koji su tiho napustili porodičnu WhatsApp grupu.

O scenama seksa pričala je i njegova partnerka iz serije, Phoebe.

“Prilično ste zaštićeni sa snimanju. Imali smo između nas dvoje lopte za jogu kao i još neka pomagala kako bismo bili sigurni da se ni u jednom trenutku neće videti previše. Vježbali smo i vježbali smo unaprijed i znali tačno kada ide koji pokret”, rekla je ona.