Poslovnica NLB Banke Sarajevo u Lukavcu je danas svečano otvorena na novoj lokaciji na adresi Patriotske lige bb.

Poslovnica je uređena u skladu s savremenim standardima, sa fokusom na pristupačnost i učinkovitost, što je ključan korak u kontinuiranom naporu NLB Banke da se odgovori na sve rastuće potrebe klijenata.

Pri uređenju poslovnice su korišteni najnoviji standardi bazirani na open space konceptu kako bi klijentima bila pružena brža i efikasnija usluga, te veća funkcionalnost u samom prostoru. Zaposleni poslovnice će također imati ugodniju radnu atmosferu. Standardi su primijenjeni prema smjernicama NLB Grupe, te EU standardima i koristili su se moderni materijali i oprema koji ovu poslovnicu čine visoko energetski efikasnom.

Prilikom otvorenja, Lidija Žigić, predsjednica Uprave Banke je zajedno sa uposlenicima simbolično presjekla vrpcu, a ovim putem je uručila i ček, donaciju od 5.000 KM za Fudbalski klub Radnički Lukavac čija omladinska selekcija okuplja ukupno 150 djece uzrasta do 14 godina. Sredstva su primarno namijenjena za uređenje sportskih terena koje koristi omladinska selekcija ovog kluba.

,,Svako otvorenje poslovnice u tuzlanskoj regiji je uvijek za nas poseban trenutak i izuzetno nam je drago što smo danas simbolično otvorili poslovnicu u Lukavcu na novoj lokaciji i u ugodnijem ambijentu. Osnaživanje razvoja lokalnih zajednica je u srcu našeg poslovanja, pružajući podršku lokalnoj privredi i pojedincima. Zbog toga mi je drago da danas mogu uručiti i simboličan ček, donaciju od 5.000 KM FK Radnički Lukavac za uređenje sportskih terena,'' izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

Otvorenju renovirane poslovnice u Lukavcu su prisustvovali klijenti i partneri NLB Banke Sarajevo, kao i predstavnici medija.