Foto: Tuzlanski.ba

Iskoristite priliku, registrujte se na AdmiralBet online platformi, preuzmite bonus dobrodošlice od 60 KM – BEZ DEPOZITA!

Ukoliko još uvijek nemate nalog na admiralbet.ba, sad je idealan trenutak da ga napravite, jer kao bonus dobrodošlice dobijate 60 KM – 30 KM za sportsko klađenje, a sa 30 KM zaigrajte neke od omiljenih slot igri!

Kako biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da završite proces verifikacije naloga dodavanjem ličnog dokumenta na platformi. Onog trenutka kada je potvrda identiteta uspješno završena, stiže bonus – potpuno BESPLATNO isprobajte najmoderniju online platformu za klađenje!

A od starta ti se nudi samo najbolje! Nakon dodjeljenih 60 KM pri registraciji, sada te očekuju dodatni bonusi i besplatni spinovi. Naime, za svaki od prva tri depozita dobijaš 200% bousa (100% za slot i 100% za sport), a za treći depozit uz bonuse dobijaš i 200 BESPLATNIH SPINOVA – bez uslova!

Bez obzira da li si igrač koji više voli perfektno složen tiket prije meča, ili više voliš klađenje uživo, AdmiralBet kladionica ti pruža kvote veće od najvećih.

AdmiralBet – ponuda koja se ne odbija!