Utorak, 19. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Real Madrid oštećen kod Barcelone u čak tri situacije? (VIDEO)

Preuzmite sliku

Barcelona je protiv Real Madrida prokockala dva boda u sudačkoj nadoknadi, no sudeći prema sumnjivim situacijama može biti sretna da nakon 12 minuta nije gubila s barem 1:0.

Najveći nogometni derbi između Barcelone i Real Madrida završio je podjelom bodova. Luis Suarez doveo je Barcelonu u vodstvo početkom drugog poluvremena, a za bod gostiju zabio je Sergio Ramos. Kraljevi su bili vrlo zadovoljni rezultatom, dok je Barcelona žalila za propuštenim.

Ali pitanje kako bi se stvari razvijale da je sudac svirao barem jedan od dva potencijalna penala ili da je pomoćnik podigao zastavicu kada je Suarez zabio iz sumnjive situacije.

O tome su se raspisali prije svega madridski dnevnici koji navode čak tri sumnjive situacije.

1. Mascherano ruši Lucasa Vazqueza

Igrala se treća minuta utakmice kada je Lucas Vazquez ušao u kazneni prostor Barcelone, gurnuo loptu u stranu, a onda je u njegovu putanju kretanja ušao Javier Mascherano. Vazquez je tražio kontakt i dobio ga, ali to nije bilo dovoljno za suca Closa Gomeza da pokaže na bijelu točku.

2. Igranje Rakitića rukom

Već u 12. minuti nova sumnjiva situacija u kaznenom prostoru Barcelone. Modrić je ubacio iz kornera, a Rakitić je u nastojanju da glavom izbije loptu ispred Cristiana Ronalda laktom odbio loptu. Nije bilo nikakve namjere, ali rijetko kad je i ima u takvim situacijama.

Zanimljivo, Gerard Pique je tražio igranje rukom kod suca, vjerojatno misleći da je lopta pogodila Ronalda. Sumnjamo da je toliko “lud” da traži jedanaesterac za klub koji blago rečeno ne voli.

3. Pogodak Suareza

Urugvajac Suarez doveo je Barcelonu u vodstvo u 53. minuti kada je s lijeve strane napada, iz slobodnog udarca, ubacio loptu Neymar. U trenutku kada je Brazilac dotaknuo loptu Suarez je bio u najmanju ruku u sumnjivoj situaciji, ako ne i nedozvoljenoj.

Tri sumnjive situacije i sve tri na štetu Real Madrida. Recimo i da se katalonski dnevnici nisu osvrnuli na suđenje suca Closa Gomeza, što znači da nemaju nikakvih pritužbi. Jer da imaju, raspalili si to na naslovnicama, baš kao što to rade kolege iz Madrida.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje