Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mladen Žižović: Pobjeda je zaslužena, doktoru našeg tima dugujem večeru

Preuzmite sliku

Pogotkom Dženisa Beganovića iz sedme minute meča Sloboda je na Tušnju savladala Leotar a ekipa Mladena Žižovića došla je do treće pobjede iz tri utakmice u novoj sezoni.

Sloboda je zaista fantastično krenula u novu sezonu, a svakako da i trener Mladen Žižović može biti zadovoljan igrom svog tima.

“Na vrijeme smo postigli gol i kontrolisali utakmicu. Morali smo mnogo bolje rješavati situacije u posljedjih 15 minuta”, rekao je Žižović za Arenu nakon meča i dodao je:

“Generalno možemo biti zadovoljni i pobjeda je zaslužena. Pozivam navijače da protiv Širokog podrže ove mlade momke”, rekao je Žižović.

Vezano | Lijepa fudbalska priča: Sloboda sve bolja, Tušanj sve puniji

U finišu meča sudija Adis Mulahasanović je isključio i jednog člana ljekarskog tima Sobode. Žižović je ‘krivac’ zbog toga.

“Izvinjavam se doktoru koji je ‘žrtva’ moje reakcije. Mislio sam da je Mujagić teže povrijeđen i poslao sam ga na teren. Dugujem mu večeru”, istakao je Žižović.

Sloboda u narednom kolu dočekuje ekipu Širokog Brijega i bit će to dobra šansa za Tuzlake da nastave odličan niz bez poraza.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje