Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Lijepa fudbalska priča: Sloboda sve bolja, Tušanj sve puniji

Preuzmite sliku

U 3. kolu M:tel Premijer lige BiH fudbaleri Slobode na stadionu Tušanj savladali su Leotar rezultatom 1:0 i zabilježili maksimalan prvenstveni učinak od tri pobjede u tri odigrana susreta. Jedini strijelac na susretu bio je Dženis Beganović. 

  • Navijači i simpatizeri Slobode su složni u konstataciji da ne pamte bolji start prvenstvene sezone. Podsjećanja radi u tri odigrana susreta crveno-crni su zabilježili isto toliko pobjeda i sa maksimalnim učinkom od devet bodova zauzimaju lidersku poziciju na tabeli.

    Vezano | Maksimalan prvenstveni učinak: Golom Beganovića Sloboda na Tušnju savladala Leotar 

    Kao i za svaki drugi uspjeh može se reći da nije došao preko noći i da iza ostvarenih pobjeda stoji organizacija, sistematski i predan rad, timski duh i drugarstvo.

  • Transparentan rad, promocija mladih igrača i konstantan napredak sigurno raduju sve navijače Slobode koji svaku novu utakmicu izabranika Mladena Žižovića dočekuju sa sve većom dozom euforije.

  • “Svima nama rođenim u Tuzli Sloboda jednostavno bude upisana u naš DNA” u ranijim razgovorima istakao je Predsjednik FK Sloboda Elmir Šećerbegović koji je sada je već sigurno uz sve veću družinu i podršku dobronamjernih “Slobodaša” na dobrom putu da “Crvene” vrati u sami vrh bh. fudbala. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,