Foto: Tuzlanski.ba

Gepek automobila često postane skladište za sve one stvari koje nam smetaju u prednjem dijelu auta, a nosimo ih sa sobom jer bi nam mogle zatrebati. Bilo da se radi o sportskim rekvizitima, opremi za hitne slučajeve ili svakodnevnim potrepštinama, gepek tako postane neuredan i nepraktičan.

Uređen gepek ne samo da olakšava pronalazak potrebnih stvari, već i povećava sigurnost i učinkovitost vozila. Najbolje rješenje je investicija u organizere gepeka. Kutije s pregradama su idealne za odvajanje različitih vrsta predmeta, poput alata, sportskih rekvizita, odjeće ili hitnih potrepština. Tako ćete uvijek znati gdje se što nalazi.

Da je ovo idealno rješenje potvrdio je i bh influenser Mirza Mustafagić. On se ovih dana na društvenim mrežama pohvalio informacijom da je konačno preuredio svoj gepek u kojem, kako kaže, nema čega nije bilo. Na ovaj korak motivisao ga ja organizer gepeka kojeg je pronašao u Bingu, podijelio je Mirza sa svojim pratiteljima.

@mirza.mustafagic Replying to @BosnianTeacher | OnlineCourses evooo ga! Imate ga u @bingo_bih ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO


''Imate zaista apsolutnu preporuku. Vrijedi svake marke. Moj život je sada organizovan'', kazao je Mirza u videu na društvenoj mreži Tik Tok gdje je snimio cjelokupan proces organiziranja gepeka.

Organizer gepeka je trenutno na sniženju za online kupovinu u Bingu i može se kupiti po cijeni od 39,90KM. (Foto: Pinterest | Tuzlanski.ba)