Subota, 30. Septembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka tetovirala cijelo tijelo i potrošila preko 15 hiljada eura, a sve zbog jedne osobe

Preuzmite sliku

Njen tata na sebi ima mnogobrojne tetovaže i dva ‘sleevea’, odnosno kompletno istetovirane ruke, koje je Nadine oduvijek htjela dok je odrastala.

Nadine Anderson odlučila je zapamtiti svog oca na drugačiji način te mu je odlučila posvetiti posebnu sliku. Ova 23-godišnjakinja iz škotskog Dundeeja u spomen za svog oca odlučila je istetovirati cijelo tijelo, prenosi Večernji.hr

Za sebe je rekla da je ‘klasična tatina curica’, a i oduvijek je htjela biti kao on. Njen tata na sebi ima mnogobrojne tetovaže i dva ‘sleevea’, odnosno kompletno istetovirane ruke, koje je Nadine oduvijek htjela dok je odrastala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nadine Anderson (@devlin_616)

Nadine je svoju prvu tetovažu napravila čim je to bilo legalno dozvoljeno, a ona je bila drvo života na njenoj podlaktici. Kaže kako od svoje prve tetovaže postala je ovisna o iglama i boji te je u zadnjih pet godina drastično promijenila svoj izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nadine Anderson (@devlin_616)

Uz mnogobrojne tetovaže koje je napravila, uključujući ‘blackout’ tetovažu, to jest cijelu crnu tetovažu, Nadine je napravila i mnogobrojne piercinge, ‘sacrification’ na glavi i razdvojeni jezik. Sve te ‘zahvate’ platila je oko 15 500 eura, a oni pokrivaju čak 90% njenog tijela. No, Nadine u svojoj budućnosti ne vidi prestanak s tetoviranjem. U planu joj je još tetovaža ispod desnog oka i nadopunjavanje mjesta koja nemaju dovoljno boje.

Iako joj mnogi govore kako je tetovažama uništila život i da neće moći naći posao, kaže kako to nije istina jer ona već ima stalan posao, svoj stan i svaku tetovažu je sama platila. Nadine kaže kako voli svoje tetovaže i jako je ponosna na njih, ali savjetuje ljude da prije tetoviranja dobro razmisle jer su one trajne.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje