Ponedjeljak, 3. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dževad Mehmedović: “Stižu naši proizvodi bujrum kupujte, pokažite patriotizam” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Trgovački lanac Bingo će u toku naredne sedmice na svojim policama ekskluzivno plasirati asortiman fabrike deterdženata “Dita” Tuzla, dogovoreno je na današnjem sastanku predstavnika “Dite” i menadžmenta Binga, a kojem je prisustvovao i premijer Tuzlanskog kantona.

Osim podrške koju će pružiti plasmanom proizvoda, Bingo će finansijski podržati proizvodnju narednih 100 tona tečnog deterdženta za suđe, poznatog naziva “3D”.

Kako su istakli predstavnici “Dite”, “3D” će se puniti u ambalažu koja je bila posljednja prisutna na tržištu, ali po kvalitetom obilježenoj recepturi s početka devedesetih godina.

Vlasnik Binga je obećao da će besplatno najatraktivnije police u svim objektima Binga biti ustupljenje za proizvode “Dite”. Ovo je prava prilika našem narodu pokažu patriotizam kupovinom naših proizvoda” – kazao je Dževad Mehmedović predsjednik sindikata fabrike deterdženata “Dita” Tuzla.

Stečajni upravnik Dite, Hajrudin Kunalić istakao je da ovo prilika da “Dita” prije najavljene Skupštine povjerilaca pokaže da može raditi, proizvoditi i plasirati svoje proizvode na tržište”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,