Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Golden Tours na sajmu turizma i ekologije LIST: Posjetite nas i iskoristite sajamske popuste!

Preuzmite sliku

Međunarodni sajam turizma i ekologije “List”, njegovo 22. izdanje, okupio je danas u Lukavcu 192 izlagača iz Bosne i Hercegovine i zemalja regije i ostatka Evrope.

Organizatori su i više nego zadovoljni velikim brojem posjetilaca na početku sajma, ali i samom činjenicom da ta menifestacija traje već 22 godine.

Sajam će trajati ukupno tri dana koliko a za to vrijeme će biti održani brojni okrugli stolovi, prezentacije i razgovori iz oblasti turizma.

  • I ove godine kao i prethodnih svoje mjesto na sajmu rezervisala je u turistička agencija Golden Tours iz Tuzle koji ne kriju zadovoljstvo zbog organizacije ovakvih događaja:

    “Naša podrška sajmu LIST ali i svim sajmovima ovakvog karaktera je neupitna. Ovo je odlična prilika za izlagače i posjetitelje da uspostave nove konekcije, poznanstva ali i poslovne saradnje. Raduje nas velika posjeta već prvog dana sajma i ne sumnjamo da će tako biti i u narednim danima”, navode prijatelji iz turističke agencje Golden Tours, te za sve one koji posjete štand imaju i posebno iznađenje.

    Vezano | U Lukavcu svečano otvoren 22. sajam “List”: 192 izlagača iz BiH, regiona i Evrope predstavlja svoj rad

    “Pripremili smo posebne sajamske popuste na paket aranžmane naših putovanja sa akcentom na HIT putovanja u antalijsku regiju koja i ove godine privlači izuzetnu pažnju i interesovanje. Pored toga i svi oni koje zanimaju određene informacije vezane za neku od destinacija koje se nalaze u ponudi odgovor mogu potražiti na našem štandu,” navode iz Goldena.

  • Ovogodišnji izlagači i suizlagači dolaze iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije i Turske.

    Svoj rad, proizvode i usluge predstavljaju brojni privredni subjekti, hoteli, turističke zajednice, turističke agencije, udruženja građana, fakulteti, škole, ambasade i ministarstva.

    Sajam traje do 10. maja u organizaciji Grada Lukavca i Lukavačkog sajma, a ulaz na sajmište i na sve druge događaje u okviru sajamskog programa je besplatan.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje