Četvrtak, 23. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ima struk od 34,7 cm i tvrdi: Za to je ‘kriva’ najviše genetika

Preuzmite sliku

Studentica Su Naing iz Mjanmara tvrdi da ima struk opsega samo 34,7 centimetara, za koji se vjeruje da je jedan od najtanjih, ako ne i najtanji na svijetu.

Ta 23-godišnjakinja često dijeli svoje fotografije na Facebooku i Instagramu u kojima je upravo tanašni struk u prvom planu, ali često ju optužuju da fotošopira fotografije ili da je poduzela drastične mjere, poput operacije za uklanjanje rebara, da bi došla do tako vitkog stasa.

Međutim, Su se brani, inzistirajući na tome da nikako ne uređuje svoje fotografije te da je tajna njene vitkosti samo u tome da jede zdravo.

Tako tanak struk rezultat je dobre genetike, kaže. Doduše, priznaje da redovito nosi korzete kako bi oblikovala svoju figuru, ali kaže da je njena linija potpuno prirodna.

Druge žene sa slično tankim strukom priznale su da su uklonile rebra kako bi postigle takav oblik.

– Dobro sam i držim se zdrave prehrane, tako da ne moram brinuti o liniji – uvjerava Su te dodaje kako misli da je s time kako izgleda sve u redu.

– Uživam u poziranju i izlaganju svog izgleda. Pohvale su vrlo laskave. Ljudi se slažu da je izgledam lijepo – kaže Su. Inače, trenutni Guinnessov rekord za najtanji struk na svijetu drži Ethel Granger iz Velike Britanije, čiji struk mjeri tek nešto više od 33 centimetra.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,