Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Djed izgubio 26 kilograma: Jeo 100 dana u McDonald‘su

Preuzmite sliku

Djed iz Nashvillea koji je 100 dana bez prekida jeo samo McDonald‘s, za doručak, ručak i večeru, pohvalio se svojim iznenađujućim gubitkom težine zadnjeg dana svoje neobične dijete koja je započela početkom ove godine, piše New York Post

Naime, 57-godišnji Kevin Maginnis je rekao da je pao sa 107 kilograma na 81 kilogram, odnosno, izgubio nevjerovatnih 26 kilograma razlike, držeći se pomfrita i hamburgera u poznatom restoranu brze hrane.

Maginnis je postao viralna senzacija kada je 21. februara počeo dokumentovati svoje putovanje kako bi smršao.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ original sound – bigmaccoaching

Objasnio je da je dio njegove tajne uspjeha to što je u svakom obroku pojeo samo polovicu ponuđene hrane i držao se vode, umjesto gaziranih sokova. Također, nije konzumirao alkohol niti jeo grickalice punih 100 dana.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ Nothing's Gonna Stop Us Now – Starship

“Budući da sam jeo tako malo, uvijek sam bio gladan do sljedećeg obroka” – rekao je Maginnis, pozivajući druge da “prestanu ocrnjivati ​​hranu” i da se usredotoče na porcije.

“Postoje li bolji mikronutrijenti ili makronutrijenti za zdravlje mozga? Apsolutno. Ali kada je riječ o rješavanju pretilosti, smanjite veličinu obroka” – objasnio je.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ Exercise – Vin Music

Kako prenosi Jutarnji, tvrdio je da su mu se nalazi krvi također poboljšali, primijetivši da su mu trigliceridi pali za 205 bodova, a kolesterol za 65 bodova.

“Može li jedenje četvrtine funte sa sirom poboljšati moj A1C?”, upitao je voditelje emisije Today.

“Čini se da može jer sam prije bio korak do dijabetesa, a sada sam u zdravim granicama”, odgovorio je samom sebi.

Maginnis je inače objavio brojne videozapise na TikTok o dijeti kako bi ostao odgovoran i imao motivacije za smanjenje težine. Dijeta je postala toliki uspjeh da je čak i njegova supruga započela vlastitu McDonalds dijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,