Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

TV 1 o Slobodi: Imamović i Šećerbegović nisu htjeli pred kameru (VIDEO)

Preuzmite sliku

U sportskoj rubrici Centralne informativne emisije “Dnevnik TV1” večeras je emitovan prilog o posljednjim dešavanjima u FK Sloboda odnosno najavljenoj ostavci predsjednika Azmira Husića.

Svi navijači FK Sloboda jednoglasni su u stavu da Azmir Husić treba ostati na kormilu kluba i nastaviti započeti posao, stvaranje jake, moderne i Evropske Slobode.

Husić je do sada u Slobodu uložio između 1,5 i 2 miliona KM vlastitog novca. Na Tušanj je doveo legendarnog Ćiru Blaževića sa kojim je izboren povratak u Premijer ligu BiH. Nakon toga na mjesto šefa stručnog štaba dolazi Husref Musemić koji je sa Crvno-crnim trenutno lider prvenstva.

Sagovornici za TV 1 Sulejman Dorić i Adnan Krdžalić dugogodišnji navijači Slobode smatraju da ako Husić zaista odluči da se povuče sa funkcije predsjednika, Sloboda će zapasti u velike probleme.

Dugogodišnji sportski radnik Mirsad Đonlagić za TV 1 izjavio je kako je sport fokus zbivanja u svakoj normalnoj državi.

Političari moraju da vode računa o sportu. Ovo ovako ne može, u sportu rade budale” – kazao je Đonlagić.

Reporter TV1 prije snimanja priloga kontaktirao je gradonačelinka Tuzle Jasmina Imamovića kao i Đevada Šećerbegovića direktora JU Stadion Tušanj, ali oni nisu htjeli stati pred kamere da govore o ovoj temi. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje