Utorak, 4. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Od četvrtka u prodaji ulaznice: Veliko interesovanje za meč BiH – Vels

Radi limitiranog kapaciteta i ustanovljenih sigurnosnih procedura za utakmicu kvalifikacija za EURO 2016 između BiH i Velsa, koja će biti odigrana 10. oktobra na stadionu “Bilino polje” u Zenici (20:45 sati), štampano je 10.500 ulaznica za prodaju po cijenama 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istočnu i 20 za sjevernu i južnu, saopšteno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH).

Kako prenosi Anadolu Agency (AA), prodaja 5.500 ulaznica vršit će se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije N/FS BiH – “Centrotours”, a jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica.

U neposrednoj prodaji bit će 4.275 rezervisanih ulaznica za igrače i stručni štab “A” reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacije BiH, sponzore i partnere N/FS BiH…

Prodaja ulaznica počet će u četvrtak, a navijačima, odnosno Fudbalskom savezu Velsa pripast će dodatnih 725 karata.

“Shodno odluci N/FS BiH koja je donesena pred utakmicu sa Andorom, svi vjerni navijači koji su kupili ulaznice za utakmicu sa Andorom, imaju prednost za kupovinu ulaznica za utakmicu sa Velsom”, istakli su iz N/FS BiH, uz napomenu da za meč sa Velsom vlada veliko interesovanje.

Za navijače BiH za susret posljednjeg kola kvalifikacija 13. oktobra u Nikoziji protiv Kipra rezervisano je hiljadu ulaznica. Cijena karte iznosit će 10 eura, a u prodaji će biti od 1. oktobra isključivo putem N/FS BiH. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje