Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zvijezdu Uniteda tri žene optužile za nasilje, čeka ga policijsko saslušanje

Preuzmite sliku

Antony, brazilski fudbaler i član Manchester Uniteda, vratio se u Englesku, gdje će biti saslušan u policiji zbog optužbi za nasilje nad ženama.

Brazilac je u augustu optužen za nasilje od strane bivše devojke Gabriele Cavalin (22), koja tvrdi da je napao 15. januara u jednom hotelu u Manchesteru. Gariela Cavallin optužila ga je za porodično nasilje, prijetnje i nanošenje tjelesnih povreda.

– Držao me za obje ruke, bacio na krevet i pao na mene. Zbog toga mi se iščašila silikonska proteza, ostala bez daha i činilo mi se kako ću umrijeti – kazala je Gariela za brazilsku Record TV 

Nakon njene objave, javile su se još dvije djevojke, ali Antony je siguran da nije kriv ni za jedan od slučaja.

“Antony je siguran da nije uradio ništa pogrešno i želi da se stavi na raspolaganje policiji. Kaže da nema šta da krije i da će im dati sve što budu tražili od njega, uključujući i mobilni telefon. Želi da se sve ovo što prije riješi kako bi mogao da nastavi da se bavi fudbalom“, kaže izvor blizak fudbaleru Manhcester Uniteda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antony Santos (@antony00)

Antony je po objavljivanju skandaloznih vijesti izbačen iz reprezentacije Brazila sve dok se slučaj ne riješi, a dobio je i odsustvo iz kluba.

“Znam istinu i ona će jednog dana izaći na vidjelo. Sto posto sam siguran da je nisam ni taknuo i izaći ću sa dokazom. Nikada nisam počinio bilo kakvo nasilje“, rekao je Antony nedavno jednom prilikom kada je zaplakao.

Brazilac je u utorak snimnjen na aerodromu u Sao Paulu, odakle je preko Španije krenuo put Manchestera, gdje ga u narednim danima čeka saslušanje.

Brazilac je, inače, na Old Trafford stigao prije godinu dana iz Ajaxa, a  transfer je bio težak 95 miliona eura

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,