Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žena srpskog golmana o navodnom skandalu: Ljubomorni izmisle priču, glupi šire dalje

Preuzmite sliku

Nakon što su na društvenim mrežama pokrenute glasine o aferama srbijanskih nogometaša, supruga golmana Predraga Rajkovića – Ana Rajković – oglasila se na Instagramu uz simboličnu poruku.

Na društvenim mrežama, a prije svega Twitteru, kruže glasine o navodnom sukobu između pojedinih nogometaša Srbije, koji je uzrokovao loše rezultate u Kataru.

Navodi idu toliko daleko da se spominje i seksualni skandal u koji su “upleteni brojni reprezentativci i njihove supruge”.

Upravo se na Instagramu oglasila jedna od supruga nogometaša koji je u centru priče, Ana Rajković.

“Ljubomorni uvijek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti vjeruju u nju”, znakovito je napisala na Instagramu ispod fotografije na kojoj pozira ispred bazena hotela u Dohi. Ranije danas, na konferenciji za medije oglasio se i Dušan Vlahović, nogometaš koji je također spominjan kao akter afere te je oštro poručio da su ovi navodi čiste nebuloze.

“Mislim da je bilo šta pričati suvišno, moram reagovati i oglasiti se jer se radi o meni i mom imenu. Stvari koje čitamo su ozbiljne gluposti i nebuloze. To rade ljudi kojima je dosadno i koji nemaju šta raditi u slobodno vrijeme jer su iskompleksirani, zli, ljuti na nekoga. Očigledno rade protiv interesa reprezentacije, što je najveći problem”, poručio je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje