Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Za samo sat vremena ‘planule’ ulaznice za utakmicu BiH – Portugal

Preuzmite sliku

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u oktobru dočekuje Portugal, a nakon samo sat vremena sve ulaznice su rasprodane preko platforme Kupikartu.ba.

Veliki broj navijača je odmah krenuo u online kupovinu ulaznica što je izazvalo određene tehničke probleme na stranici Kupikartu.ba, ali na kraju su sve ulaznice rasprodane za samo sat vremena.

Fudbalski savez BiH izdao je saopštenje povodom početka prodaje ulaznica.

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena.

Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen.

Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, poručuju iz Fudbalskog saveza BiH.

Ulaznice za istočnu tribinu gdje se nalaze i VIP lože nisu u prodaji, a cijene karata za ovu utakmicu su bile 30 KM (tribina zapad) te 20 KM (jug i sjever).

Zmajevi će tri dana prije Portugala igrati utakmicu sedmog kola grupe J kvalifikacija za EURO u gostima protiv Lihtenštajna.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,