Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Veliko interesovanje: Dvostruki kapacitet stadiona “Bilino polje” bio bi premali da primi sve zainteresovane navijače

Preuzmite sliku

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine putem svoje službene web stranice objavio je saopćenje u kojem se navodi kako više nisu u mogućnosti primati zahtjeve u vezi ulaznica za predstojeći meč između reprezentacija BiH i Grčke.

Kako se bliži dan utakmice sa Grčkom u Zenici, 09.06.2017. godine, tako raste i vaše interesovanje za ovaj događaj. Prema dosada pristiglim zahtjevima za ulaznice i dvostruki kapacitet stadiona „Bilino polje“ bio bi premali da primi sve zainteresovane navijače naše reprezentacije.

U nemogućnosti davanja pozitivnog odgovora na veliki broj upita i zahtjeva za ulaznice, obavještavamo javnost da se isti više neće primati u NS/FS BiH, zaključno sa danom 31.05.2017. godine.

Molimo naše navijače za razumijevanje jer nismo u situaciji odgovoriti na pozive i upite za ulaznice koji dolaze sa raznih strana.

Nadamo se da ćete prihvatiti ovu informaciju kao iskrenu namjeru da upoznamo cjelokupnu javnost sa situacijom i nedovoljnim brojem ulaznica, jer nismo u mogućnosti primati zahtjeve na koje ne možemo odgovoriti u punom kapacitetu. Svi stojimo na istoj strani, zajedno do pobjede! – navodi se u saopćenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje