Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Turci stavljaju so na ranu: Ponekad samo jedan gol znači sve

Preuzmite sliku

Hrvatski nogometni savez (HNS) je putem Twittera podsjetio kako je dosad protiv Turske zabijalo čak osam hrvatskih igrača i poželio da se popis nastavi i u nedjelju, ali im Turci nisu ostali dužni.

Okršaj Hrvatske i Turske sve je bliži, a tenzije su istovremeno sve jače. Bolan sraz s pretprošlog Evropskog prvenstva Hrvatska je donekle ‘isprala‘ 3:0 pobjedom u Turskoj, ali rane s Ernst Happela u Beču još nisu zacijelile. Vjerojatno niti neće dokle god ‘kockasti‘ ne uzvrate istom, ili barem sličnom mjerom, i izbace Tursku u nokaut fazi.

Hrvatska ima priliku da još malo ublaži taj poraz, a HNS je putem Twittera podsjetio kako je dosad protiv Turske zabijalo čak osam hrvatskih igrača i poželio da se popis nastavi i u nedjelju, ali im Turci nisu ostali dužni pa su na svom Twitteru odgovorili:

Ponekad samo jedan gol znači sve!

Za sve one izvanzemaljce koji se možda ne sjećaju ili ne znaju, Hrvatska je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Austriji/Švicarskoj 20. 6. 2008. godine povela golom Ivana Klasnića u pretposljednjoj minuti drugog produžetka i već slavila prolazak u polufinale da bi u sudačkoj nadoknadi Semih Şentürk uspio nekako uz pomoć odbijanca od Roberta Kovača poslati loptu u mrežu i odvesti utakmicu na penale gdje su Turci imali više sreće i plasiral ise u polufinale, gdje su izgubili od Njemačke.. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,