Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Susret koji je oduševio internet: Popularni Youtuber napokon upoznao Ronalda

Preuzmite sliku

IShowSpeed, istaknuti YouTube livestreamer, etablirao se kao jedan od najboljih kreatora sadržaja na platformi zbog svoje dinamične ličnosti i smisla za humor.

Nakon što je nedavno diplomirao, IShowSpeed je dobio poklon koji je nadmašio sva očekivanja. Nakon godina žudnje da se susretne s fudbalskom legendom Cristianom Ronaldom, konačno je dobio tu priliku.

Susret Speeda i Ronalda bio je dugo očekivani trenutak ispunjen neodoljivim uzbuđenjem i za streamera i za njegove pratitelje. Godine iščekivanja kulminirale su u ovom trenutku koji je zabilježen na video snimku.

Preplavljen emocijama, pao je na koljena, ponosno pokazujući tetovažu koju je napravio u čast Ronaldove slavne proslave, i ostao u stanju šoka nekoliko minuta nakon sastanka.

Ipak, uspio je da se sabere dovoljno dugo da snimi nekoliko fotografija sa svojim herojem. Zajedno su izveli i popularnu “SIU” proslavu.

Cijela YouTube zajednica je buknula od uzbuđenja, preplavivši društvene mreže izrazima radosti i slaveći zajedno sa Speedom.

S obzirom na dugi period koji je IShowSpeed čekao na ovaj trenutak s Ronaldom, mnogi nisu mogli, a da ne izraze svoju nepokolebljivu podršku streameru.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje