Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Supruga Radeta Krunića: Amra Džeko se ponudila da budemo kod njih dok se ne snađemo

Preuzmite sliku

Supruga Radeta Krunića Ivana je u razgovoru za turske medije pohvalila Edina i Amru Džeko koji su im na usluzi dok se njih dvoje ne snađu u Turskoj.

Rade je danas zvanično potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, a Ivana je istakla kako se Edinova supruga brinula o njima od početka pregovora.

“Edinova supruga Amra se brinula o nama od početka procesa i čak nam je ponudila da ostanemo kod njih u periodu adaptacije. Rade Krunić ima veliko poštovanje prema Edinu, a danas najbolje razumijem i zbog čega”, rekla je Krunićeva supruga za turske medije te dodala:

“Rade prati utakmice Fenerbahčea već godinu, a ako bi se utakmica Milana poklopila sa susretom Fenera, gledao bi sažetke. Posljednji put sam ga vidjela ovako sretnog onda kada je držao naše dijete u naručju”.

Krunić je u Fenerbahče stigao na posudbu iz redova Milana, a na ljeto će turski sastav morati otkupiti ugovor bh. veznjaka.

U redovima novog kluba će nositi dres s brojem 33 kojeg je nosio i u redovima slavnog italijanskog kluba.

Krunić je karijeru počeo u redovima Sutjeske, a još je igrao za Donji Srem, Veronu, Borac iz Čačka, Empoli te Milan za kojeg je ove sezone odigrao 14 utakmica.

Za reprezentaciju BiH je u 32 utakmice postigao četiri gola.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,