Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldo objavio fotografiju sa Pjanićem: Nagađaju se poruke koje je želio poslati javnosti

Preuzmite sliku

Cristiano Ronaldo kojeg na Instagramu prati više od 220 miliona ljudi objavio je fotografiju samo sa jednim saigračem, sa Miralemom Pjanićem.

Na Ronaldovim kanalima na društvenim mrežama objave se plaćaju u milionskim iznosima, a iza svake stoji odluka njegovog cijelog marketinškog tima, pa ni fotografija sa Pjanićem na kojoj su zagrljeni i pokazuju palac gore nije objavljena slučajno.

Mediji u Španiji i Italiji su ranije pisali kako su Ronaldo i Pjanić u svađi, prvenstveno zbog toga što je Miralem od dolaska Ronalda u Juventus prestao izvoditi slobodne udarce. Čak iako je Ronaldo izuzetno neuspješan u dresu Juventusa iz slobodnjaka – toliko da su se i mediji zapitali zašto ne prepusti izvođenje Pjaniću.

Ova fotografija dokaz je, ili poruka, kako dvojac nije u svađi.

“Za mene to nije problem. Ronaldo redovno puca slobodne udarce na treningu i tako daje golove. Još je tu dobrih šutera – Dybala lijevo, Ronaldo i ja desno, Cris također ima dobar udarac. Ronaldo i ja nemamo nikakvih problema, rekao mi je da uvijek mogu, kao i drugi saigrači, šutirati slobodne udarce za koje mislim da mogu pogoditi. Meni ne smeta da on odlučuje” rekao je Miralem Pjanić nedavno na ovu temu. U deceniji iza nas, gledajući na lige petice, Miralem Pjanić je treći izvođač slobodnjaka sa 16 golova, a ispred njega su samo Messi sa 32 i Ronaldo sa 20.

Druga poruka ove fotografije mogao bi biti poziv Ronalda Miralemu Pjaniću da ostane u Juventusu.

Podsjećamo, prije mjesec dana Pjanić je pristao na uslove koje mu je ponudila Barcelona, ali se klubovi još uvijek nisu dogovorili.

Fotografiju je naravno podijelio i Miralem Pjanić. (Reprezentacija.ba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje