Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldo može odahnuti: Sud je odbacio optužbe za silovanje…

Preuzmite sliku

Riječ je o istrazi zbog optužbe Kathryn Mayorge da ju je Ronaldo silovao u Las Vegasu prije deset godina, još kao igrač Uniteda. Žena tvrdi da joj je CR7 platio 375 tisuća dolara za šutnju. On je sve demantovao

Portugalskom krilnom napadaču Cristianu Ronaldu (34) više ne prijeti odlazak u zatvor. Bloomberg javlja da su sve optužbe za silovanje odbačene.

Riječ je o istrazi zbog optužbe Kathryn Mayorge da ju je Ronaldo silovao u Las Vegasu prije deset godina, još kao igrač Uniteda. Žena tvrdi da joj je CR7 platio 375 hiljada dolara za šutnju. On je sve demantirao.

Bilo kako bilo, optužbe su odbačene, a nije otkriveno je li Amerikanka povukla tužbu zbog nagodbe s Portugalcem, ili se samo radi o nedostatku dokaza.

Branila ga bivša

Jedna od brojnih manekenki koja je dijelila postelju s Portugalcem, smatra kako je Ronaldo nevin!

Nereida Gallardo i igrač Juventusa hodali su zajedno 2008. godine dok je on igrao za United, a Gallardo je odlučila progovoriti kakav je Portugalac u krevetu. Zanimljivo je da su njih dvoje prekinuli samo par mjeseci nakon te noći u kojoj se se susreli Mayorga i Cristiano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nereida Gallardo (@nereidagallardo) on

– Prema meni je uvijek bio kulturan, pun ljubavi i pažnje, pravi džentlmen. Nikad nije bio agresivan, ni blizu. Jednostavno ne mogu zamisliti da je prema nekoj ženi grub i da je prisiljava na bilo šta. Nije agresivan u krevetu –  rekla je Nereida pohvalivši nježnu stranu igrača Juventusa, a čak je htjela i svjedočiti u njegovu korist. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,