Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Problemi za Sušića: Bičakčić propušta Vels i Belgiju, upitan nastup Spahića?

Preuzmite sliku

Kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će nastaviti susretima s Velsom i Belgijom.

Ove utakmice su od velike važnosti za Zmajeve jer su izabranici Safeta Sušića u prvom susretu iznenada poraženi od Kipra u Zenici.

Nažalost naš nacionalni tim će biti oslabljen pred ove duele. Naime, zbog bolesti na okupljanje neće doći Ermin Bičakčić.

Kako prenose brojni mediji, štoper Hoffenheima je povrijeđen a uz to ima i visoku temperaturu, tako da nije u mogućnosti pomoći ostatku Zmajeva.

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 10. oktobra će snage odmjeriti s Velsom, a tri dana kasnije naš nacionalni tim će igrati s Belgijom.

Iz Leverkusena stigao dopis za Spahića

Naime, u NS BiH je stigao dopis iz Leverkusena da je Spahić povrijeđen. Međutim, bivši kapiten će stići na okupljanje gdje će ga pregledati bh. doktori.

Hoće li Sušić moći računati na Spahića u ključnim utakmicama kvalifikacija znat ćemo ubrzo, no kako je sam kazao “ako Spahić dođe, sigurno će i igrati.”

(Avaz)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje