Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Prijem za delegaciju FK “Sloboda” u Parlamentu BiH

Preuzmite sliku

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović ugostio je danas u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine delegaciju FK ”Sloboda” iz Tuzle, u kojoj su bili: predsjednik Kluba Azmir Husić, sekretar Ekrem Ibrić i član Upravnog odbora Sabahudin Saša Vugdalić.

  • delegacija-fk-sloboda1
  • Smatram da mogući plasman FK ”Sloboda” u Premijer fudbalsku ligu Bosne i Hercegovine neće biti samo veliki uspjeh za ”Slobodu” i grad Tuzlu nego i poklon svim istinskim ljubiteljima fudbala u Bosni i Hercegovini. Stoga iskreno želim da fudbaleri, šef Stručnog štaba, vrijedni radnici FK ”Sloboda” i posebno navijači koji ”Slobodu” iskreno i vjerno bodre nastave put ka ponovnom plasmanu u Premijer fudbalsku ligu BiH. Tuzla je bila i ostala jedan od najjačih sportskih centara u BiH, a ”Sloboda” jedan od najpoznatijih brendova Tuzle“, rekao je, između ostalog, dr. Denis Bećirović.

    Članovi rukovodstva ovog sportskog kolektiva, zahvaljujući se na podršci i prijemu, istakli su da je u FK ”Sloboda” stvorena atmosfera timskog rada u kojem se vrednuje isključivo kvalitet.

    Na kraju sastanka, dr. Bećirović je delegaciji FK ”Sloboda” poželio uspješan nastavak borbe za prvo mjesto u Prvoj ligi Federacije BiH, te čestitao veliki jubilej – 95. godišnjicu ovog kluba. (Kabinet dr. Denisa Bećirovića)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje