Subota, 23. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pojavio se snimak kako je Ronaldo pogodio zaštitarku: Mislila sam da sam mrtva

Preuzmite sliku

Nogometaši Young Boysa senzacionalno su pobijedili Manchester United na startu Lige prvaka rezultatom 2:1, a osim velikog iznenađenja utakmicu u Bernu obilježila je i situacija sa zagrijavanja kada je Cristiano Ronaldo loptom u glavu pogodio jednu zaštitarku na stadionu.

Naime, prva zvijezda Crvenih đavola u jednom pokušaju nije dobro naštimala nišanske sprave pa je prilikom šuta pogodio zaštitarku koja je stajala blizu gola.

Zaštitarka Marisa Nobile (36) se srušila na zemlju, a odmah su joj u pomoć pristigle kolege. Imun nije ostao ni Ronaldo koji je preskočio ogradu i došao provjeriti da li je sa zaštitarkom sve u redu, a sada se pojavio i snimak s tribine koji pokazuje kako se sve odigralo.

Nobile je odmah postala predmet interesovanja brojnih medija, a u jednom intervjuu ispričala je kako se osjećala.

“Lopta me pogodila u glavu i pala sam na zemlju. Trenutak poslije, vidjela sam Ronalda iznad sebe. Pomislila sam. O moj Bože, jesam li mrtva? Ronaldo je rekao: ‘Ne, ne. Izvinjavam se! Šta se desilo? Jesi li dobro?’ Osjećala sam veliku bol, ali kada sam vidjela Ronalda i glavobolja je nestala”, ispričala je zaštitarka švicarskim medijima.

Ronaldo je nakon utakmice kao znak izvinjenja poklonio dres zaštitarki, koja je s njim pozirala pred fotografima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje