Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mladen Žižović: Želimo zadržati FK Slobodu u Premijer ligi, da ne vjerujem u to, ne bih ni dolazio

Preuzmite sliku

Novi šef stručnog štaba Crveno – crnih prvi trening će obaviti danas u 15:00 sati.

Mladen Žižović od danas je i zvanično postao šef stručnog štaba Crveno – crnih.

Fudbalski stručnjak na stadionu Tušanj je održao sastanak sa predsjednikom Kluba Elmirom Šećerbegovićem, članom Uprave Ninom Džambićem, te Adnanom Jahićem, Adnanom Osmanhodžićem i Mirsadom Dedićem koji će činiti novi stručni štab naše ekipe.

“Poželio bih srdačnu dobrodošlicu gospodinu Žižoviću u FK Sloboda. Drago nam je što je jedan mlad i kvalitetan stručnjak postao član našeg Kluba. Uprava gospodinu Žižoviću stoji na raspolaganju u svemu što mu bude potrebno kako bi što kvalitetnije obavljao svoj posao. Nadamo se da će njegovim dolaskom i ekipa zaigrati mnogo bolje i da ćemo vrlo brzo donijeti radost našim navijačima“, poručio je Elmir Šećerbegović, predsjednik FK Sloboda

Mladen Žižović je po dolasku u naš klub kazao:

„Zadovoljstvo mi je što sam postao član FK Sloboda, kluba duge tradicije. Istina je da trenutno ima nekih problema u kontekstu rezultata, ali nadam se da ćemo zajedničkim snagama, sa igračima i sa ljudima koji su pokazali zrelost i ozbiljnost, naći jedan dobar put. To je svakako opstanak. Imamo obavezu toga prema mnogobrojnim klubovima u okruženju koji su naslonjeni na Slobodu, vrlo dobroj omladinskoj školi koja godinama pravi dobre rezultate, prema mladim igračima koji jednog dana žele da budu prvotimci Slobode. Da im to ne uskratimo. Nadamo se da ćemo u tome uspjeti. Da ne vjerujem u to, ne bih ovdje ni dolazio. Potpuno sam optimista da će igrači reagovati na pravi način, da će pokazati karakter koji je postojao u ranijem periodu i da ćemo doći do cilja“.

Prvi trening sa Crveno – crnim Mladen Žižović će obaviti danas na pomoćnom stadionu Tušanj sa početkom od 15:00 sati.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje