Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ivan Kostić: “U petak stižem na prozivku u Slobodu”

Preuzmite sliku

Ivan Kostić u odbrani Slobode obilježio je proteklu sezonu, pored besprijekorno obavljenih defanzivnih zadataka, Kostić je nerijetko postizao golove što ga je na kraju sezone svrstalo među najbolje defanzivce BHT Premijer lige BiH.

Dobrim igrama zadobio je povjerenje stručnog štaba ali stekao i simpatije brojnih navijača kluba sa Tušnja do kojih je stigla informacija da bi Kostić svoju karijeru mogao navodno nastaviti u Željezničaru.

Ne znam ko je i zašto takvu informaciju objavio. Ja ću se u petak odazvati prozivci trenera Husrefa Musemića na Tušnju. To je jedino sigurno, sve drugo kada sam ja u pitanju su špekulacije i nagađanja” – kazao je Ivan Kostić za Tuzlasnki.ba

Podsjetimo, FK Sloboda će u četvrtak u 10:00 sati organizovati press konferenciju na kojoj će novinarima se obratiti predsjednik UO Azmir Husić kao i direktor kluba Sabahudin Vugdalić koji će javnost upoznati o planu priprema i kontrolnim utakmicama pred nastup u pretkolu Evropa lige.

Prozivka igrača na Tušnju zakazana je u petak 10. juna dok će žrijeb parova biti obavljen deset dana kasnije u Nyonu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,