Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Golčina Sušića na Poljudu u pobjedi Hajduka nad Osijekom (VIDEO)

Preuzmite sliku

Pretposljednje kolo HNL-a zaključeno je trijumfom Hajduka nad Osijekom. Hajduk je pobijedio Osijek 4:2 u utakmici koja je imala pregršt popratnih sadržaja.

Hajduk je pred više od 5000 gledatelja poveo u 23. minuti sjajnim pogotkom Tina Svena Sušića. Reprezentativac BiH primio je jednu loptu na 19 metara, namjestio se i fantastično naciljao gornji desni ugao gola Malenice. U 38. minuti Goran Milović postiže prvi prvenstveni pogodak u dresu Hajduka, u padu ljevicom sa 16 metara.

Početkom nastavka uslijedilo je ujedinjeno skandiranje sa (svih) tribina. Sjeveru su se u pokličima protiv HNS-a i Zdravka Mamića priključili i navijači s Istoka i Zapada, pa je u 57. minuti glavni sudac Marijo Strahonja iz Zagreba povukao igrače s terena i poslao ih u svlačionicu.

Igra je nastavljena nakon 10-tak minuta, a Milović u 70. nakon kornera zabija glavom poslije ubačaja Bradarića. Pet minuta kasnije gosti smanjuju golom Borne Barišića iz slobodnjaka s 25 metara.

U 88. minuti Jean Evrard Kouassi nakon odbijanca golmana Malenice s 10-ak metara mirno pogađa u suprotni ugao nebranjenje mreže. U petoj od 16 minuta sudijske nadoknade Danijel Cesarec postavlja konačan rezultat. (Gol.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,