Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

FIFA 21: U popularnoj video-igrici Mandžukić bez kose, izgleda neprepoznatljivo

Preuzmite sliku

Popularna fudbalska simulacija FIFA 21 zarađuje milione, a programeri EA Sportsa svake godine se bar pokušaju potruditi da igricu naprave što boljom.

Mandžukić je prošle sezone igrao za Al-Duhail, klub koji ne postoji u spomenutoj simulaciji i tako da igrači nisu bili u mogućnosti upravljati s jednim od najboljih hrvatskih fudbalera svih vremena.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije prije nekoliko dana je potpisao za Milan i na velika vrata se vratio u Evropu s 35 godina, a pojavio se i u FIFA-i 21 u novom ažuriranju, ali navijači širom svijeta ismijavaju programere megapopularne simulacije zbog Mandžukićevog izgleda.

Mandžukić u FIFA-i 21 izgleda neprepoznatljivo, ostao je bez kose i ne postoji niti jedan kriterij po kojem bi uporedili sjajnog hrvatskog fudbalera u realnom svijetu.

Ovakva glupost nije novost u EA Sportsu koji zna promašiti s izgledom fudbalera, a oni se ponekad i javno pobune pa se njihov izgled popravi. Hoće li vratiti starog Mandžukića u igricu? Vrijeme će pokazati. (Gol.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,