Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sjećate li se kontraverznog Bokija 13: Danas je sasvim druga osoba…

Preuzmite sliku

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski je u martu 2018. pokrenuo vlastitu televiziju ‘1 TV’. Tamo je svoju emisiju dobila i pjevačica Tijana Dapčević, sestra ovogodišnje predstavnice Sjeverne Makedonije, Tamare Todevske

Kontroverzni makedonski voditelj i šoumen Bojan Jovanovski (33), poznatiji kao Boki 13, nekada je bio jedno od najpoznatijih lica u srpskim showovima. Većina ljubitelja realityja pamti ga po tome što je svojim sugovornicima sve otvoreno i direktno govorio zbog čega se često svađao sa svima. Gledatelji ga ili nisu mogli podnijeti ili im je bio simpatičan… sredine nije bilo…

Boki 13 je većini publike bio antipatičan i zbog bizarnog šminkanja i oblačenja… Solariji i plastični hirurzi bili su mu nezaobilazni, a volio je hodati i u štiklama. U svojoj nekadašnjoj emisiji ‘Arena B-13’ na TV Pinku ugostio je i Jelenu Karleušu (40).

Godine 2012. objavio je glazbeni album ‘Ne plaši se ogledala’, a iste se godine šuškalo i kako će promijeniti spol.

  • Prije dvije godine izgubio je 60 kilograma i postao neprepoznatljiv. Odbacio je sa sebe žensku odjeću i šminku te promijenio stil života. Priznao je da mu rigorozne dijete nikada nisu pomagale, a zbog dosegnutih 130 kila bilo mu je ugroženo i zdravlje.

  • Otišao je u londonsku privatnu kliniku i potrošio na hiljade eura kako bi se stesao, pisali su srpski mediji.

    – Poslije brojnih hormonskih analiza, utvrđeno je da mu je problem stvarao leptin koji se naziva još ‘hormonom gladi’. Prvo je bio podvrgnut odgovarajućoj hormonskoj terapiji, a pošto to nije baš davalo željene rezultate, ljekari su mu uklonili žlijezdu koja ga luči, pa su mu kilogrami nestali kao od šale – ispričao je izvor blizak Bokiju, piše Pink.

  • Zadnjih godina Jovanovski se povukao iz medija, ali i dalje se ‘vrti’ oko kamera.

  • U martu 2018. pokrenuo je vlastitu televiziju ‘1 TV’ u Makedoniji. Tamo je svoju emisiju dobila i pjevačica Tijana Dapčević (43), sestra ovogodišnje predstavnice Sjeverne Makedonije – Tamare Todevske (33). (Pink.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje