Marija Šerifović govorila o ocu sina Maria: Strašan je dasa, evropejac
Foto: Tuzlanski.ba

Nakon što je prošlog decembra objelodanjeno da je Marija Šerifović postala majka uz pomoć surogat majke, pitanje koje se postavlja mjesecima jeste ko je otac dječaka Maria, za šta se zainteresovao i voditelj Ognjen Amidžić u emisiji "AmiG show" na Pinku.

Marija je, ipak, priznala da nikada neće objelodaniti identitet tog čovjeka, budući da bi u tom slučaju bila papreno kažnjena.

"To su stvari o kojima ne mogu i ne smijem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, evropejac", navela je.

Na pitanje kako je odlučila da sinu da ime Mario, odgovorila je: "To jutro u bolnici, pošto sam željela što prije da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta ‘kako se zove dijete, hoćete li reći?!.’ ‘svi gledamo u dijete’, ‘kako se zove’, neko je izgovorio Mario i kraj priče."

Poručila je kako će sinu biti najveća podrška i oslonac bez obzira šta odluči da bude.

"Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi: ‘Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje’. Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živeće na Beverly Hillsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu cijeli Tošin bunar! Trudiću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac", rekla je Marija Šerifović.