Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tri horoskopska znaka u kojima se rađaju najbolji supružnici

Preuzmite sliku

Za ova tri astrološka znaka smatra se da su najboljim muževi.

Sa njima će život biti pun poštovanja, odanosti i zabave. Oni neće biti samo partneri i ljubavnici, već i najbolji prijatelji.

Vodolija

Ako tražite romantičnog muškarca sa slatkom i osetljivom stranom, muškarci Vodolije su stvoreni za vas. Vodolija je savršen partner jer će uvek biti svjestan vaših želja i potreba i učiniće sve što je u njegovoj moći da vas usreći.

Vodolije su otvorene, poštene i odane, bez obzira na situaciju. Sa Vodolijom pored sebe, nikada vam neće biti dosadno i nećete brinuti da on nešto krije od vas. Jedna od slabosti ovog znaka je što mogu biti preosetljivi i tvrdoglavi. Ali oni imaju mnogo vrlina koje su važnije od tih nekoliko nedostataka.

Oni će vam dati onoliko prostora i slobode koliko vam je potrebno. Sa njima se nikada nećete osećati zarobljenim. Traže kreativne, inteligentne i poštene partnerke.

Lav

Lav je idealan partner za hrabre žene koje kroz život idu uzdignute glave. On je rođeni vođa sa velikom harizmom koja će svakog baciti na koljena.

U trenucima sukoba, njegova strast će probuditi ratnički duh i prkos, jer sve mora biti kako je zamislio. Stoga Lavovi traže nekoga ko će ih razumjeti i biti dovoljno jak da se ne izgubi u njihovoj strasti i harizmi. Oni moraju biti jednaki sa njima.

Veza sa Lavom je uglavnom veoma strastvena i uvijek puna iznenađenja. Sa tako snažnim i strastvenim partnerom pored sebe, ne morate da brinete da li će vam život biti dosadan.

Nema velikodušnijeg i vjernijeg partnera od Lava. Kao partner, on je neustrašiv i uvek možete računati na njega da će se boriti za vas i pored vas. Odnos sa lavom karakteriše poštovanje, strast, odanost i zabava.

Škorpija

Iako je potrebno mnogo vremena da se Škorpije zaljube, u ljubavi će vam se potpuno posvetiti i biti vam odani do kraja. Možete im se predati bez iole sumnje. Možete biti sigurni da on ima oči samo za vas i da neće biti samo vaš partner već i najbolji prijatelj.

Muškarci rođeni pod znakom Škorpije su veoma snalažljivi. Ujedno, rođeni u ovom znaku su najosetljiviji od svih, pa ako izaberete Škorpiju, vaša svakodnevica će biti puna strasti i ljubavi. (Citymagazine)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje