Četvrtak, 1. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kada muškarci najviše varaju, a kada najviše uživaju u seksu?

Preuzmite sliku

Muškarci su najsrećniji u 37. godini, jer su tada zadovoljni u svim aspektima života (posao, ljubav, porodica), potvrdila su mnogobrojna istraživanja.

Ali, britanski “Daily mail” je otišao korak dalje i otkrio još neke zanimljivosti o jačem polu. Sudbonosno “da” najčešće izgovore u 32, a godinu dana kasnije dobiju prvo dijete, prvi posao nalaze u prosjeku u 21. godini, tokom života mijenjaju radno mjesto šest puta, na bolovanju provode 125 dana i bar jednom dožive romansu na poslu.

Sa 23 godine najčešće polože vozački ispit (48% njih iz prvog pokušaja), u 29. najviše uživaju u seksu, a godinu dana kasnije već imaju problem sa pivskim stomakom. Sa 35 godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost koja je nasljedna kod oko 40%  pripadnika jačeg pola.

Na početku pete decenije misle da više nisu privlačni ženama i tada se bore sa krizom srednjih godina. Ljepši pol smatra da su muškarci sazreli tek sa 43 godine, kada se suočavaju i sa prvim razvodom, a u 49. najčešće varaju. Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i najviše zarađuju. (novosti.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,