Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pet načina na koje Samsung Bespoke Jet AI unapređuje čišćenje vašeg doma

Preuzmite sliku

Održavanje doma je svakodnevni izazov s kojim se suočavamo, a često sanjamo o magičnom pomoćniku koji bi nam olakšao ovaj proces.

U potrazi za savršenim rješenjem koje bi transformisalo našu svakodnevicu, Samsung je stvorio revolucionarni uređaj koji obećava upravo to – Bespoke Jet AI usisivač sa All-in-One Clean Station tehnologijom.

  • Bežičan, pametan i prilagodljiv

    Samsung Bespoke Jet AI je bežični usisivač koji spaja eleganciju i vještačku inteligenciju, dizajniran za napredno iskustvo čišćenja. Ovaj moćni uređaj omogućava lako čišćenje sa svojom podesivom teleskopskom cijevi, prilagođeno vašim potrebama. Uživajte u poboljšanom čišćenju zahvaljujući Active Dual četkama, koje efikasno skupljaju prašinu na svim površinama, dok Slim Led četka naglašava prašinu na tamnim površinama. Valjak protiv zapetljavanja smanjuje zapetljane dlake, dok posebni priključci omogućavaju čišćenje čak i najtvrdoglavijih ćoškova vašeg doma i uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca.

    Snažan motor za 100 minuta besprijekornog čišćenja

    Samsung Bespoke Jet AI ima ugrađen lagani, a moćni HexaJet Motor sa 280W usisne snage, poboljšavajući protok zraka i efikasnost. Sada možete očistiti cijelu kuću na samo jednoj bateriji, uz 80% veći kapacitet od prethodnog modela i 100 minuta besprijekornog čišćenja. Jedna od najinovativnijih karakteristika Bespoke Jet AI je All-in-One Clean Station, koja omogućava usisivaču da automatski prazni posudu sa prljavštinom nakon svakog korištenja, što produžava život vašeg usisivača, a štedi vaše vrijeme i energiju.

  • Pouzdan protiv alergena

    All-in-One Clean Station koristi Air Spin Edge tehnologiju sa okretajućim ciklonom brzinom oštrice do 1.000 okretaja u minuti, kako bi se efikasno uklonio sav otpad, uključujući i najmanje čestice koje se nalaze u vašem domu. Automatski zatvara poklopac nakon svakog odlaganja, a uz 99,999% višeslojnjim filtracijskim sistemom, ovaj usisivač prikuplja sitne čestice prašine. Ovaj napredni sistem čišćenja olakšava održavanje usisivača, ali i osigurava da zrak koji se vraća u vaš dom bude čist i bez alergena.

    Inteligentno prepoznavanje površine

    Bilo da je riječ o tvrdoj površini, podu od drveta ili tepihu, Samsung Bespoke Jet AI koristi napredne senzore i AI tehnologiju kako bi prepoznao površinu na kojoj se nalazi, ali i osigurao maksimalnu efikasnost baterije. Automatski prilagođava snagu i brzinu usisavanja kako bi pružio najbolje rezultate čišćenja bez ikakvih oštećenja poda.

  • Aplikacija za pametno upravljanje

    Vaš usisivač se prilagođava vama pomoću SmartThings aplikacije koja koristi Wi-Fi za upravljanje funkcijama i postavkama. Također prati i izvještava o vašoj historiji čišćenja, što omogućava lakše održavanje uređaja uz LCD digitalni ekran koji vas upozorava na probleme i odmah nudi moguća rješenja.

    Oslobodite se nepotrebnog stresa i napora i uživajte u posebnim trenucima sa porodicom u čistom domu! Više informacija o uređaju možete saznati na LINKU 

    Samsung Electornics nastoji pružiti svojim kupcima vrhunsko iskustvo i proizvode koji će trajati dugi niz godina, ispunjavajući sve njihove potrebe. Zbog toga nude produženu garanciju na određene Samsung uređaje. Za više informacija posjetite sljedeći LINK.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,