Srijeda, 1. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Još sedam dana za prijave na Young Lions BiH takmičenje

Preuzmite sliku

Mladi kreativci, jeste li spremni da pokažete svoje vještine i talent na Young Lions BiH takmičenju koje će se održati 26. aprila u Sarajevu?

Na ovom prestižnom takmičenju moći ćete se takmičiti u tri ključne kategorije: PR, Digital i Dizajn, što je izvrsna prilika da se sa svojim jedinstvenim idejama istaknete u svijetu marketinške industrije.

Prijave za timove od dvije osobe do 30 godina starosti otvorene su do 24. aprila 2024. godine putem web stranice, i stoga ako se bavite digitalom, dizajnom ili odnosima s javnošću u agenciji ili kao freelanceri ne propustite ovu sjajnu šansu.

  • Imajte na umu da ovo nije takmičenje za one koji su zadovoljni prosječnošću jer imate samo 24 sata da pokažete koliko ste zaista kreativni i sposobni da se izdvojite iz mase. Ovo takmičenje traži vašu maksimalnu posvećenost i strast prema onome što radite.

    Ako se još uvijek pitate zašto biste se trebali prijaviti, pazite sljedeće: pobjednički tim predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na oficijelnom Young Lions takmičenju koje će se održati 17. – 21. juna 2024. godine u Cannesu, prelijepom francuskom gradu iz kojeg možete ponijeti samo najljepše uspomene. I nemojte brinuti, pokriveni su vam troškovi avionskog prijevoza, smještaja i kotizacije.

    Dakle, pokažite svoju kreativnost na djelu i prijavite se na Young Lions BiH takmičenje koje se odvija u okviru Internacionalnog Cannes Young Lions Competition, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a u organizaciji agencije Via Media.

    Čekamo vas!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje