Utorak, 7. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

IQOS Together X iskustvo koje spaja: Zabava o kojoj će Tuzlaci još dugo pričati

Preuzmite sliku

Očekuj neočekivano, novi koncept događaja koji nam je predstavio IQOS brend kompanije Philip Morris, za svoje korisnike i medijske partnere prošlog vikenda u gradu soli upriličio je zabavu o kojoj će Tuzlaci još dugo pričati.

Subota je dan koji koristimo za odmor i bijeg od obaveza, a da bi planovi bili još malo bolji, pobrinuo se IQOS i poziv u pravi čas. Uvijek ispred svih kada su u pitanju najlojalniji korisnici ovog brenda, pa tako i ovoga puta, svojim korisnicima su predstavili potpuno novi koncept druženja i zabave, a svi su bez pogovora i puno pitanja, odgovorili potvrdno i sa ushićenjem čekali da vide šta im je to ovog puta IQOS pripremio.

  • Subotnje jutro započeli su na doručku u restoranu En Vie, gdje su se uz razgovor upoznali međusobno, te je jedna od prvih tema razgovora bila: Kako je odluka o prelasku na bolju alternativu nastavku pušenja bila jedna od najboljih, te da je svijet bez duhanskog tima itekako moguć.

    Nakon doručka, pravo iznenađenje ih je čekalo samo pola sata udaljenosti od Tuzle u okolini jezera Modrac. Moderna Villa Lago, iz čijeg dvorišta čujete samo cvrkut ptica i žubor vode, pogled koji seže na jezero, prekrasan bazen koji je bio pun pogodak ukoliko uzmemo u obzir dnevne temperature preko 35C, radionica slikarstva pod nazivom IQOS&TONES, te gastronomske delicije pripremane samo za njih, oduševile su sve prisutne.

    Zabava ne bi bila potpuna bez taktova muzike koji su dočekali, zabavljali i ispratili IQOS korisnike.

  • Kako kažu, slika vrijedi 1000 riječi, stoga vas ostavljamo da pogledate i uživate u prizorima.

    IQOS Together X događaji odražavaju duh zajedništva i radosti, a pored Tuzle i Zenice do sada su obišli Banju Luku te Mostar, osvajajući srca i osiguravajući jedinstvena iskustva za sve korisnike ovoga brenda.

    Ali, to nije kraj, jer velika završnica tek će pokucati na vrata u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

    IQOS nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,