Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

INPROZ Group nastavlja pozitivan trend gradnje: Novi objeki u Tuzli i Opatiji

Preuzmite sliku

Popularno

Nakon nekoliko uspješnih projekata, INPROZ Group d.o.o. Tuzla najavljuje završetak započetih i početak novih, gradnju novih objekata u Tuzli ali i u Hrvatskoj. Kada se sumiraju uspješno okončani projekti, te oni koje iz INPROZA najavljuju, ukupno će ih biti deset, što je ujedno i pokazatelj ozbiljnosti rada i dugoročne strategije na polju gradnje. 

Gradnja objekta SPO Musique u naselju Džindić mahala odvija se po predviđenom planu i dinamici, u pitanju je moderna stambena zgrada koja će zadovoljiti sve aspekte modernog i udobnog življenja u atraktivnom dijelu grada obzirom da se objekat nalazi u neposrednoj blizini Panonskih jezera.

  • Objekat će se sastojati od podzemne garaže, suterena, prizemlja i četiri sprata. Projektovano je ukupno 34 stambenih jedinica. Stanovi na ovim etažama su četverosobni, trosobni, dvosobni, i garsonjere.

    Spazza Camino

    Početak gradnje novog stambenog objekta “Spazza Camino”, desetog jubilarnog, u Tuzli je planiran za august 2024. godine, a rade se o manjem objektu na izuzetno atraktivnog lokaciji u centru Tuzle.

    Nakon Sresera novi objekat i u Opatiji  

    Nakon najave gradnje u Hrvatskoj, tačnije objekta u Sreseru, INPROZ Group d.o.o. Tuzla počeo je gradnju atraktivnog objekta u Opatiji, koji će sadržavati aparmanske jedinice.

    Pored navedenih projekata čija gradnja bi trebala početi uskoro, iz Inproza navode da su radovi na poslovnom objektu “SALT”u centru Tuzle zvanično završavaju 30.05.2024. godine.

    U toku je i gradnja Poslovnog objekta GREEN ZONE, a završetak je paniran za 30.08.2024.

  • – Ovim putem želimo informisati vjerne kupce, klijente, poslovne partnere i sugrađane da INPROZ Group d.o.o. Tuzla nastavlja sa trendom gradnje i realizacije novih projekata. Zvanično možemo najaviti i početak radova na novim stambeno poslovnim objektima kako u Tuzli tako i van granica BiH, tačnije u Hrvatskoj u Sreseru i Opatiji. Pored navedenog, projekti čija gradnja je u toku odvijaju se po predviđenom planu i dinamici, za Tuzlanski.ba istakao je Nino Džambić, direktor kompanije INPROZ group iz Tuzle.

    Podsjećamo, do sada su uspješno realizirani projekti izgradnje savremenih objekata SPO „Square“ na Trgu Slobode, SPO “Atik mahala”, poslovni objekat na mjestu nekadašnjeg Kina Mladost te SO Slatinska.

    Kontakt podaci:

    Telefon: (+387) 61 729-325

    E-mail: info@inprozgroup.ba

    Web portal: inprozgroup.ba

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,