Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Plava Poliklinika: Stručan tim i savremena medicina u centru za liječenje neplodnosti

Preuzmite sliku

Plava Poliklinika izrasla je u jedinstveno središte brige, obrade i liječenja neplodnosti, tako da svojim pacijentima može pružiti sve što savremena medicina nudi u oblasti vantjelesne oplodnje.   

Naš tim stručnjaka za neplodnost čine:

Prof. dr. Miroslav Kopjar, ginekolog, subspecijalista ginekološke onkologije i urologije (vrhunski endoskopski ekspert i edukator na području Balkana za laparoskopske i histeroskopske operacije)
Doc. dr. med. sci. Igor Hudić, ginekolog, subspecijalizant humane reprodukcije
Mr. sci. dr. Dženita Kurćehajić, ginekolog
Prim. dr. Fatima Klempić, spec. ginekologije i akušerstva, subspec.fetalne medicine i obstetricije
Mr. sci. dr. Mustafa Bazardžanović, vrhunski urolog
Biolog-embriolog Inela Junuzović
Biolog- embriolog Hedija Alihodžić
Dipl. psiholog Adnan Bajramović

Najnovija oprema

U Plavoj Poliklinici pratimo savremene trendove u liječenju neplodnosti te u skladu s tim koristimo najnoviju IVF opremu, što itkekako igra ulogu u samom ishodu IVF postupka. Držimo korak sa najnovijim inovacijama i trendovima na području neplodnosti, jer nam je cilj da našim pacijentima osiguramo što kvalitetniju uslugu.

Multidisciplinarni tim ljekara

Iskustvo, stručnost i predanost zaposlenih ljekara najzaslužniji su što je Plava Poliklinika postala središte dijagnostike i liječenja neplodnosti. Naš multidisciplinarni tim čine stručnjaci iz različitih oblasti djelovanja kao jedinstven tim sa osnovnim zadatkom da našim pacijentima ostvare san o roditeljstvu  uz maksimalnu posvećenost i zagarantovanu privatnost.

Individualni pristup

Koje metode će se upotrijebiti u toku liječenja, individualni je protokol koji prilagođavamo svakom paru ponaosob u ovisnosti o njihovim uzrocima neplodnosti. Individualnim pristupom razvijamo lične odnose sa našim pacijentima koji se zasnivaju na komunikaciji i povjerenju – a to je ključno za adekvatan plan dijagnostike i pozitivan ishod. Iz tog razloga nam je jako bitno da bračni par zajedno dođe na konsultacije uz prethodno zakazan termin. Individualni pristup podrazumijeva da MPO započinjemo prema prirodnom menstrualnom ciklusu žene.

U ovom videu možete pogledati postupak punkcije jajne ćelije u klinici

Stručnost embriologa

U našoj poliklinici zaposlen  je  visoko kvalifikovan embriolog koji se rukovodi najnovijim trendovima sa vrhunskom tehnikom i aparaturom. Svoju stručnost i znanje neprestano utvrđuje edukacijama u drugim savremenim centrima u Evropi te učešćem na kongresima i seminarima u inostranstvu.

Savremena laboratorija

Bitno je istaći da se u Plavoj Poliklinici sve laboratorijske pretrage neophodne za ispitivanje neplodnosti bračnih parova, mogu obaviti na jednom mjestu, što je rijetkost u drugim laboratorijama i velika prednost za sve parove koji izaberu Plavu Polikliniku kao partnera u liječenju neplodnosti.

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje