Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanska svetinja u virtuelnom izdanju: F.K. Sloboda pokrenula web stranicu

fkslobodaportal2
Preuzmite sliku

Internet prezentacija kluba sa Tušnja zamišljena kao multimedijalni projekat sa ciljem praćenja svih klupskih selekcija, vijesti i novosti iz kluba te mjesto gdje će te pronaći najbitnije detalje iz tradicije duge 94 godine.

fkslobodaportal2

Projekat je napravljen uz pomoć članova UG Prijatelji FK Sloboda sa web podrškom Grafcomp. U pripremi sadržaja koristili su se izvori materijala od strane velikog broja navijača i prijatelja FK Sloboda. Pojedini tekstovi su nastajali godinama i usmenim predanjima te u knjigama vezanim za klub. U narednim danima nastavit će se dodavati materijali koji su u pripremi.

Aktuelne novosti, omladinske selekcije, uprava, navijači, tradicija, stadion… samo su neke od kategorija koje će se u narednom periodu ispunjavati sadržajem. Pored navedenih kategorija ideja za on-line fan prodavnicom, prodajom sezonskih karti ali i prodajom oglasnog prostora trebali bi pomoći okupljenim oko crveno-crnog web projekta da finansiraju rad stranice ali i samog kluba. Web stranica: fksloboda.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: