Četvrtak, 17. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Svekrva prekinula vjenčanje i urlala na mladenku: ‘Moj sin nema mane, ja sam kupila tu vjenčanicu’

Preuzmite sliku

Dan vjenčanja je magičan trenutak za mladence kao i njihove bližnje. No, svi imaju onog jednog člana porodice koji napravi malo drame čisto da malo začini dan. Snimak koji je objavljen na TikToku pokazuje je pravu porodičnu dramu koja je zapanjila svijet i ostavila ih željne saznati šta se dogodilo.

Sarah Ragsdale iz San Josea u Kaliforniji objavila je dio vjenčanja svoje sestre Anne s njezinim suprugom Johnom Larrabeeom uz riječi: “Svadba moje sestre od prije nekoliko godina. Njezina svekrva oduvijek ju je mrzila. Ona je jedna od onih svekrvi koja je smatrala da moja sestra joj uzima sina. ”

Na snimku se vidi kako 29-godišnja mlada Anna razmjenjuje zavjete koje je napisala zajedno sa svojim suprugom, no samo koju sekundi prije nego što je dovršila njezina svekrva počela joj govoriti da njezin sin nema mane.

– Ti nećeš reći da moj sin ima mane – kazala je mladoženjina majka Judy, na što joj je mlada odgovorila: – Možeš otići. Nećeš uništiti moje vjenčanje.

Judy je počela mahati agresivno ispred mlade i urlati: – Ne, tu haljinu koju ti nosiš mi smo je platili. Ti nećeš reći da moj sin ima mane

– Svi imaju mane i zato ga volim. Možeš ići, Judy. Možeš otići s moje svadbe.

Judy je odbila otići te je ponavljala kako ona ima pravo biti tamo jer je kupila vjenčanicu. Uzrujanoj ženi prišla je jedna od gošći kako bi je smirila, međutim Judy joj je zaprijetila da će je uhapsiti.

Na snimku se može čuti kako mladoženja govori svojoj majci: – Ti imaš mane i to upravo sada. Ne znaš se ponašati kao odrasla osoba.

Sarah Ragsdale kazala je na društvenim mrežama zainteresiranima kako nije istina da je Judy kupila vjenčanicu već je samo platila krojačici potrebne izmjene na haljini koje su iznosile 100 dolara. Kazala je i da je mladi par sad fantastično i da imaju slatku bebu, prenosi Daily Mail. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,