Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sve smo vidjeli na plažama ali ovo nikad: Kod Omiša viđena scena koja je ‘van pameti’

Preuzmite sliku

Slika muškarca koji je na plažu ponio šporet nasmijala je sve do suza i postala viralna za svega par sati.

Svakakve bizarnosti se mogu vidjeti na moru – od mladića koji je na plažu došao u čarapama i cipelama, do jednog koji je improvizovao podmetač za glavu od flaše, do hordi turista koji se sapliću u trku za osvajanje ležaljki u Grčkoj, ali ovakav prizor još nismo vidjeli…

Na Facebook stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca“, osvanula je slika sa plaže u mjestu Brzet kraj Omiša, a koja je za svega par sati postala viralna. Fotografija je zabilježila krajnje neobičan momenat – muškarca koji je na plažu ponio šporet, tačnije rešo i koji pokušava da nešto da skuha.

Naravno, ovako nesvakidašnji prizor ogladnelog kupača izazvao je lavinu urnebesnih komentara, pa su tako mnogi okrivili zapravo onog koji ga je slikao.

“Čovjek od vaših mobilnih telefona ne može u miru da skuha ručak na plaži”, napisao je jedan korisnik ove mreže, dok su drugi komentarisali njegova odabir ručka – palentu.

“Upravo su ulupali 16 miliona na uređenje da bi ovaj kuhao palentu.”

“Super. Kuha na moru, ne treba da soli”, našalio se neko, a bilo je i onih koji su se dublje pozabavili njegovim psihološkim profilom.

“Mlad čovjek, a zna da kuha. Ovaj hoće da se ženi, garantovano.”

“Je li ovaj u rodu sa onima što tu sto i klupe razvukli prije neki dan? Oni su imali mlade krompire, ovaj palentu, čekamo sad jagnje…”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,