Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Supruga se naljutila i nije željela razgovarati sa njim, napravio plan kako da mu se ponovo obrati

Preuzmite sliku

U nizu videozapisa objavljenih na TikToku, jedan korisnik rekao je da traži način da natjera svoju suprugu da razgovara s njim nakon što su se posvađali, piše Mirror.

Tri videa s naslovom “Imam plan” prikupila su više od 13 miliona pregleda – ali ljudi su ga upozorili da će njegova svijetla ideja samo pogoršati situaciju, prenosi Tuzlanski.ba

Sve započinje tako što je isključio vodu iz toaleta u kupaonici, zamijenio baterije na daljinskom upravljaču televizora, odvrnuo sijalice, postavio kuhinjsko posuđe na najvišu policu koju njegova supruga ne može dohvatiti i promijenio jezik na TV-u sa engleskog na španski – sve u nadi da će mu se obratiti za pomoć.

Nastavlja s prekidom napajanja aparata za kafu, promjenom postavki na njezinom telefonu, onemogućavanjem Wi-Fi-ja, pa čak i zatezanjem poklopca svake tegle u frižideru.

Na kraju, kaže da mora samo sjediti i čekati jer će uskoro imati razloga razgovarati s njim, a neki su bili impresionirani njegovom “genijalnom” idejom da joj pridobije oprost, ali drugi su upozorili da se jednostavno ukopao u veću rupu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,