Četvrtak, 23. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pokušala pojesti živu hobotnicu pa se loše provela: Hobotnica ozlijedila vlogericu

Preuzmite sliku

Vlogerica Seaside Girl Little Seven, koja se snima dok jede morsku hranu koju obožava, postala je glavna tema mnogih svjetskih portala. Snimka u kojoj je napada hobotnica obišla je cijeli svijet. Seaside Girl Little Seven nedavno se žalila kako njezini video snimci nisu dobili dovoljno priznanja pa je odlučila otići korak dalje.

Zbog želje za slavom pokušala je pojesti živu hobotnicu, no to joj nije pošlo za rukom. Hobotnica se, naravno, pokušala obraniti od njezinog “napada” te joj se zalijepila za lice i ozlijedila je. Seaside Girl Little Seven cijeli je napad snimila te podijelila na društvenim mrežama, a video je dobio velik odjek, prenosi index.hr.

Iako se na početku videa čini kako se Seaside Girl Little Seven smije i dobro zabavlja, ubrzo svakom postane jasno da djevojka pati. Nakon što je prestrašena skinula hobotnicu s lica, shvatila je da joj lice krvari. Komentari gledatelja nisu bili najljepši. Većina njih složila se da je dobila što je tražila i nitko se nije sažalio nad njom. Šta vi mislite o svemu tome? (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,