Utorak, 18. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ona je pokazala šta muškarci žele (VIDEO)

Preuzmite sliku

Ekspert za veze Hayley Quinn sprovela je mali eksperiment, kako bi otkrila šta je muškarcima zaista važno kod djevojaka.

Hayley je napravila dva potpuno različita profila na Tinderu – na jednom je prikazala sebe u prirodnom izdanju, a drugi je “ukrasila” profesionalno urađenim fotografijama, kako bi što više istakla svoj seksipil. Pogađajte koji profil je bolje “prošao?”

Ideja njenog eksperimenta bila je da testira pažnju koju žene dobijaju na osnovu tipa profila na društvenim mrežama.

 • hayley-tinder-eksperiment2
 • “Prirodna” Hayley je sebe na profilu opisala kao “ljubiteljku joge i zaluđenika za planinarenje, voli puter od kikirikija i vodi svoju firmu”. Na njenom nalogu mogle su da se vide njene fotografije sa raznih putovanja, u svakodnevnim situacijama, kao na primjer, fotografija iz teretane.

  Na drugom profilu sebi je dala ime Sonja i postavila fotografije na kojima nosi vještačke trepavice, ekstenzije za kosu, a naravno fotografije su i “ispeglane” raznim filterima i alatima, kako bi izgledale što bolje. Na nalogu je sebe opisala kao osobu koja “voli život i svoje prijatelje”.

  Rezultat eksperimenta možda i nije mnogo iznenađujući – za Hayley je bilo zainteresovano 195 osoba, za Sonju (odnosno Hayley u seksi varijanti) 324 osobe.

  Međutim, dok je seksi profil privukao više pažnje muškaraca, Hayley kaže da su momci na njenom pravom profilu, gde je navela šta je zanima i koji su joj hobiji, bili zainteresovaniji za komunikaciju.

  “Mislila sam da ljude privlači ‘savršena’ verzija stvarnosti, da se na to fokusiraju više nego na ostale stvari. Prijatno sam iznenađena, iako je ‘seksi profil’ bolje prošao, čini mi se da je interesovanje za ‘pravu’ Hayley bilo iskrenije”, kaže ekspert za veze.

  (mondo.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje